Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF734/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF734/00. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF734/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF734/00 te teleladen.


PHILIPS SCF734/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (754 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF734/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Alleen de reislunchtrommel en het deksel en de twee kleine lunchbakjes met deksels zijn magnetronbestendig. Roer opgewarmd voedsel altijd door zodat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en controleer de temperatuur voordat u het voedsel opdient. [. . . ] Gooi de peuterlepels en peutervork weg zodra deze beschadigingen of onvolkomenheden vertonen. Non sterilizzate la tazza con cannuccia, i cucchiai e la Nederlands Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips AVENT!Wilt u volledig profiteren van de ondersteuning die Philips AVENT u kan bieden?€1) 1 Rietjesbeker -- A Opening voor rietje -- B Schroefdeksel -- C Beker -- D Bovenste deel van rietje -- E Onderste deel van rietje 2 Reisbestekset -- F Reisopbergdoos -- G Peuterlepel -- H Peutervork 3 Slabbetje 4 Reisvoedingsset -- I Peuterlepel -- J Deksel met bevestigingsklemmen -- K Lunchbakjes met deksels -- L Zuigmat -- M Reislunchtrommel 1 Druk het binnendeel van het schroefdeksel vanaf de onderkant in het buitenste deel (fig. De rietjesbeker demonteren 1 Druk op de aangegeven punten (1) en draai het schroefdeksel los (2) (fig. 3 Om het schroefdeksel te demonteren, drukt u het binnendeel vanaf de bovenkant uit het buitenste deel en trekt u aan het lipje van het binnendeel (fig. , , In de reislunchtrommel bevinden zich twee lunchbakjes en een zuigmat. Voedsel in de reislunchtrommel bereiden in de magnetron U kunt de reislunchtrommel gebruiken om voedsel in de magnetron te bereiden. de rietjesbeker , peuterlepels en peutervork zijn niet magnetronbestendig. --- ---- ---- --- --- -- --- --- Zorg ervoor dat de lunchtrommel voedsel bevat wanneer u deze in de magnetron plaatst. Gebruik de lunchtrommel nooit om ketchup, citroen- of sinaasappelschillen, azijn, sojasaus of voedsel met veel olie of suiker op te warmen. Om verbranding te voorkomen, opent u de vier bevestigingsklemmen op het deksel van de lunchtrommel en tilt u het deksel een beetje opzij voor u voedsel in de magnetron verwarmt. [. . . ] Opmerking: U kunt een Philips AVENT elektrische sterilisator gebruiken om de rietjesbeker, reisbestekset en reisvoedingsset te steriliseren . De reislunchtrommel en het deksel en de twee lunchbakjes met deksels zijn ook geschikt voor sterilisatie in de magnetron. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF734/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF734/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag