Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF732/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF732/00. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF732/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF732/00 te teleladen.


PHILIPS SCF732/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (601 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF732/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Stellen Sie den Löffel und die Gabel für Kleinkinder nie in die Mikrowelle, da sie nicht mikrowellengeeignet sind. Die Verfärbung hat keine Auswirkungen auf die Leistung der Produkte. [. . . ] Laat de tuitbeker niet in de zon liggen als u deze niet gebruikt en kook of steriliseer deze niet langer dan 5 minuten, omdat het materiaal hierdoor verzwakt kan raken. Peuterlepel en -vork Voor gebruik moet u de peuterlepel en -vork altijd schoonmaken en steriliseren. Gooi de peuterlepel en -vork weg zodra deze beschadigingen of onvolkomenheden vertonen. Laat de peuterlepel en -vork niet in de zon liggen als u deze niet gebruikt en kook of steriliseer deze niet langer dan 5 minuten, omdat het materiaal hierdoor verzwakt kan raken. Peuterbord en plat peuterbord Voor gebruik moet u het peuterbord en het platte peuterbord altijd schoonmaken en steriliseren. Gooi het peuterbord en het platte peuterbord weg zodra deze beschadigingen of onvolkomenheden vertonen. Laat het peuterbord en het platte peuterbord niet in de zon liggen als u deze niet gebruikt en kook of steriliseer deze niet langer dan 5 minuten, omdat het materiaal hierdoor verzwakt kan raken. slabbetje Het slabbetje kan verkleuren door kleurstoffen in het voedsel. Gooi het slabbetje weg zodra het tekenen van beschadiging of zwakte begint te vertonen. Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u deze producten gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze indien nodig te kunnen raadplegen. Let op --Tuitbeker Voor gebruik moet u de tuitbeker altijd schoonmaken en steriliseren. [. . . ] De tuitbeker, het peuterbord en het platte peuterbord zijn ook geschikt voor sterilisatie in de magnetron. Opmerking:Was uw handen grondig voordat u gesteriliseerde voorwerpen aanraakt en zorg ervoor dat de oppervlakken waarop u de gesteriliseerde voorwerpen plaatst ook schoon zijn. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF732/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF732/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag