Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF730/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF730/00. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF730/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF730/00 te teleladen.


PHILIPS SCF730/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (571 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF730/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Roer opgewarmd voedsel en dranken altijd door zodat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en controleer voor het opdienen de temperatuur. het voortdurend en langdurig opzuigen van vloeistoffen leidt tot tandbederf. [. . . ] Laat het voedingslepeltje niet in de zon liggen als u het niet gebruikt en kook of steriliseer het niet langer dan 5 minuten, omdat het materiaal hierdoor verzwakt kan raken. Peuterbord Voor gebruik moet u het peuterbord altijd schoonmaken en steriliseren. Gooi het peuterbord weg zodra het tekenen van beschadiging of zwakte begint te vertonen. Laat het peuterbord niet in de zon liggen als u het niet gebruikt en kook of steriliseer deze niet langer dan 5 minuten, omdat het materiaal hierdoor verzwakt kan raken. slabbetje Het slabbetje kan verkleuren door kleurstoffen in het voedsel. Gooi het slabbetje weg zodra het tekenen van beschadiging of zwakte begint te vertonen. Laat het slabbetje niet in de zon liggen als u het niet gebruikt, omdat het materiaal hierdoor verzwakt kan raken. De tuitbeker klaarmaken voor gebruik A Schoonmaken in de vaatwasmachine B Steriliseren in een elektrische sterilisator C Steriliseren in de magnetron Tuitbeker, peuterbord en voedingslepeltje 1 Maak de tuitbeker, het peuterbord en het voedingslepeltje voor en na ieder gebruik schoon met water en een beetje afwasmiddel of in de vaatwasmachine. 2 Steriliseer de tuitbeker, het peuterbord en het voedingslepeltje vlak voor u deze gebruikt. Opmerking: U kunt een elektrische sterilisator van Philips AVENT gebruiken om de tuitbeker, het peuterbord en het voedingslepeltje te steriliseren. de tuitbeker en het peuterbord kunnen ook in de magnetron worden gesteriliseerd. Opmerking:Was uw handen grondig voordat u gesteriliseerde voorwerpen aanraakt en zorg ervoor dat de oppervlakken waarop u de gesteriliseerde voorwerpen plaatst ook schoon zijn. [. . . ] Voedsel bereiden in de magnetron ---Volg altijd de instructies van uw magnetron en verwarm voedsel of dranken niet langer dan aanbevolen. Zorg ervoor dat de tuitbeker of het peuterbord voedsel of dranken bevat wanneer u deze in de magnetron plaatst. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF730/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF730/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag