Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF724/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF724/00. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF724/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF724/00 te teleladen.


PHILIPS SCF724/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2804 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS SCF724/00 (2609 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF724/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € To prevent scalding, open the four buckles on the lid and lift the lid a bit aside before you heat food in the microwave. [. . . ] € Demonteer de lunchtrommel voor het eerste gebruik en na elk gebruik en reinig en steriliseer alle onderdelen. Als de lunchtrommel is beschadigd of er zitten barsten in, moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik van deze trommel. Waarschuwing: • Voorkom dat uw kind tijdens het eten loopt of rent. let op: • De lunchtrommel is bedoeld voor het opwarmen of bewaren van voedsel. € Bij het verwarmen van voedsel in een magnetron mag de opwarmtijd niet langer zijn dan twee minuten. Als het voedsel niet warm genoeg is, herhaalt u de opwarmprocedure of raadpleegt u de gebruiksaanwijzing van de magnetron. [. . . ] € Plaats de lunchtrommel niet op oppervlakken die zijn schoongemaakt met antibacteriële reinigingsmiddelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF724/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF724/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag