Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF718/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF718/00. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF718/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF718/00 te teleladen.


PHILIPS SCF718/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (576 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF718/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Leg onderdelen niet op oppervlakken die zijn schoongemaakt met antibacteriële reinigingsmiddelen. [. . . ] € Haal de beker na elk gebruik uit elkaar en maak alle onderdelen grondig schoon in warm water met zeep en spoel ze af in schoon water. Of maak alle onderdelen schoon in het bovenste rek van de vaatwasmachine. € Steriliseer de beker met drinktuit nadat u deze hebt schoongemaakt. Opbergen Let op: • Houd de kleine onderdelen uit de buurt van kinderen. € Haal alle onderdelen uit elkaar en steriliseer deze voordat u de beker voor het eerst gebruikt. Als de beker met drinktuit is beschadigd of er zitten barsten in, moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik van deze beker. Let op: • De beker met drinktuit is bedoeld voor gebruik met melk en water. Gebruik deze niet met andere vloeistoffen, zoals vruchtensappen, frisdrank, andere suikerhoudende dranken, soep of bouillon. [. . . ] Gebruik deze niet met andere vloeistoffen, zoals vruchtensappen, frisdrank, andere suikerhoudende dranken, soep of bouillon. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF718/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF718/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag