Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF696

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF696. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF696 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF696 te teleladen.


PHILIPS SCF696 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3241 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF696

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Leg het apparaat niet op een zeer warme plaats of in het zonlicht (fig. [. . . ] 3-7) Uw scheerapparaat werkt op twee LR6 1, 5 Volt “AA penlight” batterijen. € Zorg ervoor dat de + en - tekens van de batterijen overeenkomen met die in het apparaat (fig. ) Batterijen bevatten stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Lever daarom uw oude batterijen in op een door de overheid daartoe aangewezen plaats (fig. Houd het mesje en het kapje van elk van de beide scheerhoofden bij elkaar: ze zijn op elkaar ingeslepen. € Houd uw vinger onder het scheerhoofd om te voorkomen dat het mesje eruit valt (fig. 15 - 19 • Als u een vette huid heeft of pre-shave lotion gebruikt, maakt u het apparaat elke maand op deze wijze schoon. € Smeer de scheerhoofden met een druppel naaimachine-olie indien u een zeer droge huid heeft (fig. [. . . ] € Smeer de scheerhoofden met een druppel naaimachine-olie indien u een zeer droge huid heeft (fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF696

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF696 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag