Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF693/17

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF693/17. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF693/17 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF693/17 te teleladen.


PHILIPS SCF693/17 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (904 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF693/17

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Kompatibilität Verwenden Sie für die Philips AVENT «Natural» Flaschen ausschließlich die entsprechenden Philips AVENT Sauger. Com/AVENT NL Voor de veiligheid en gezondheid van uw kind WAARSCHUWING! [. . . ] € Hoog geconcentreerde schoonmaakmiddelen kunnen zorgen voor barstjes in plastic onderdelen. € Steriliseren en hoge temperaturen kunnen effect hebben op de plastic materialen en daardoor op de pasvorm van de dop. Schoonmaken Verwijder voor het eerste gebruik alle onderdelen en reinig en steriliseer ze. Na ieder gebruik verwijdert u alle onderdelen, maakt u ze schoon in warm sop en spoelt u ze grondig na. Was uw handen grondig en zorg dat oppervlakken schoon zijn voordat u er gesteriliseerde onderdelen op legt. Montage Zorg er bij het in elkaar zetten voor dat u de dop verticaal op de fles plaatst zodat de speen rechtop staat. verwijder de dop door uw hand over de dop en uw duim in de uitsparing te plaatsen. Zorg ervoor dat u de speen net zo ver trekt tot het onderste deel gelijk ligt met de schroefring. Voor optimale prestaties knijpt u en masseert u het nummer op de speen tussen wijsvinger en duim vóór het voeden. Uit hygiënisch oogpunt raden wij aan spenen na 3 maanden te vervangen. [. . . ] € De «Natural» fles van glas kan worden gebruikt met Philips AVENT-borstkolven en -afsluitplaatjes. Om veiligheidsredenen wordt het afgeraden om glazen «Natural» flessen te gebruiken met handvatten, tuiten en deksels. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF693/17

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF693/17 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag