Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF 685

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF 685. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF 685 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF 685 te teleladen.


PHILIPS SCF 685 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (313 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF 685

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Op grond van redenen die te maken hebben met hygiëne raden we aan dat u spenen elke drie maanden vervangt · Bewaren in een droge, gesloten omhulling · Gebruik ALTIJD de adapterring, wanneer u een fles van polyprolyleen gebruikt · Zet de speen en adapterring in elkaar als deze vochtig zijn · Controleer of het gekleurde deel van de adapterring stevig op de fles zit · Gebruik IN GEEN GEVAL de adapterring met een andere Philips AVENT fles of beker. [. . . ] Philips AVENT is er om u te helpen Bel voor meer informatie de Philips AVENT consumentenlijn NL: 0900 101 101 5 (0. Dit product moet altijd gebruikt worden onder supervisie van een volwassene · Gebruik nooit spenen als middel om te kalmeren of rustig te maken · Houd alle componenten buiten bereik van kinderen · Maak het product schoon en steriliseer het voordat u dit voor het eerst gebruikt · Controleer het product elke keer voordat u het gebruikt en trek de speen in alle richtingen. Mocht u maar een klein spoor van schade of zwakte opmerken, gooi het product dan weg · Bewaar geen speen als zonlicht of hitte op deze kan inwerken. Niet langdurig bewaren in desinfecterend middel ("sterilisatie-oplossing") langer dan aanbevolen is, dit kan de speen namelijk verzwakken · Niet in een hete oven doen. [. . . ] Indien dit gebeurt, onmiddellijk vervangen · Kan in de vaatwasmachine gereinigd worden ­ voedselresten kunnen componenten doen verkleuren · Controleer of u een speen met de juiste stroomsnelheid gebruikt, wanneer u uw [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF 685

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF 685 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag