Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF676/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF676/01. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF676/01 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF676/01 te teleladen.


PHILIPS SCF676/01 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (869 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF676/01

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Com/welcome SCF676, SCF675 NL Inleiding De hoes voor de glazen Philips AVENT-fles is speciaal ontworpen ter bescherming van de glazen Philips AVENT Natural-fles. [. . . ] Zorg ervoor dat de bovenkant van de hoes zich in de opening tussen de fles en de ring bevindt en dat de klittenbandsluiting goed dicht zit. Het apparaat gebruiken -- Inspecteer flessen voor elk gebruik op scherpe randen of glassplinters in de fles. Gebruik flessen niet als u barsten aan de buitenkant of glassplinters binnenin ziet. 1 -- Barsten of glassplinters zijn mogelijk niet zichtbaar vanwege de hoes. Verwijder bij twijfel de hoes voorzichtig om te controleren of de fles intact is. € -- Controleer altijd de temperatuur van het voedsel voordat u uw kind gaat voeden. [. . . ] Garantie en ondersteuning Als u informatie of ondersteuning nodig hebt, ga dan naar www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF676/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF676/01 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag