Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF653/27

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF653/27. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF653/27 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF653/27 te teleladen.


PHILIPS SCF653/27 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3764 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF653/27

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NEDERLANDS Let op - 69 De epilator is niet bedoeld voor gebruik op gezichtszones zoals de bovenlip. Ingeschakelde apparaten uit de buurt van hoofdhaar, wenkbrauwen, wimpers, kleding, draden, snoeren, borstels enz. Gebruik de epilator niet zonder eerst uw huisarts te raadplegen indien de te epileren huid geïrriteerd is of wanneer er zich spataderen, uitslag, puistjes, moedervlekken (met haren) of wondjes op bevinden. [. . . ] Raadpleeg ook eerst uw huisarts wanneer uw weerstand verminderd is Uw huid kan de eerste paar keer dat u de epilator gebruikt wat rood en geïrriteerd raken. Naarmate u vaker epileert, raakt uw huid gewend aan het epileren, vermindert de huidirritatie en groeien de haren dunner en zachter terug. Als de huidirritatie na drie dagen nog niet is verdwenen, adviseren we u een arts te raadplegen. Spoel de epilator niet af met water dat heter is dan douchetemperatuur (max. Gebruik nooit schuursponzen, schurende schoonmaakmiddelen of agressieve vloeistoffen zoals benzine of aceton om de epilator schoon te maken. - - Naleving van richtlijnen Dit Philips-apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot Algemeen Dit symbool betekent dat de epilator geschikt is voor gebruik in bad of onder de douche. Klaarmaken voor gebruik Opladen Het opladen van de epilator voor intieme lichaamsdelen duurt circa 5 uur. Wanneer de epilator helemaal opgeladen is, heeft het een snoerloze gebruiksduur tot 30 minuten. let op: Gebruik dit apparaat niet om wenkbrauwen , wimpers of andere gezichtszones te epileren. Let op: Gebruik dit apparaat niet om haren uit moedervlekken te verwijderen. 3 Spoel het apparaat schoon met water dat een maximumtemperatuur van 40° C. Milieu Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. Epilator De ingebouwde accu’s bevatten stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Verwijder altijd de accu’s voordat u het apparaat inzamelpunt voor batterijen. Als u moeite hebt met het verwijderen van de accu’s kunt u het apparaat ook naar een Philips-servicecentrum brengen. NEDERLANDS De accu’s verwijderen Verwijder de accu’s alleen als ze helemaal leeg zijn om gevaar te 1 Zorg ervoor dat de accu’s volledig leeg zijn. [. . . ] NEDERLANDS De accu’s verwijderen Verwijder de accu’s alleen als ze helemaal leeg zijn om gevaar te 1 Zorg ervoor dat de accu’s volledig leeg zijn. 2 Zet het apparaat in de diepvries voor ten minste 24 uur om het materiaal broos te maken. 4 Stamp erop met uw voet of gebruik een hamer om het apparaat te breken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF653/27

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF653/27 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag