Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF652/27

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF652/27. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF652/27 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF652/27 te teleladen.


PHILIPS SCF652/27 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3764 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF652/27

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 38 Nederlands Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips!Als u volledig wilt profiteren van de ondersteuning die Philips biedt, registreer uw product dan op www. [. . . ] €1) 1 Knipelement 2 Aan/uitknop 3 Instelwiel 4 Oplaadlampje 5 Aansluiting voor apparaatstekkertje 6 Apparaatstekkertje 7 Adapter 8 Kam 9 Schoonmaakborsteltje 10 Etui (alleen SCF652/27) Klaarmaken voor gebruik Opladen Laad het apparaat minstens 1 uur op voordat u het voor de eerste keer gebruikt of wanneer u het langere tijd niet hebt gebruikt. Wanneer het apparaat volledig is opgeladen, kunt u het maximaal 60 minuten gebruiken. Wanneer het oplaadlampje oranje brandt, is de accu bijna leeg (u hebt dan nog ongeveer 10 minuten gebruikstijd over) en moet u het apparaat opladen. , , Het oplaadlampje begint groen te knipperen om aan te geven dat het apparaat wordt opgeladen. , , Wanneer de accu’s helemaal zijn opgeladen , brandt het oplaadlampje ononderbroken groen. Nederlands Het apparaat gebruiken Opmerking: U kunt het apparaat ook op netspanning gebruiken als de accu leeg is. Pas op wanneer u knipt zonder opzetkam: het knipelement knipt iedere haar die het aanraakt. 2 Kam eerst de uiteinden van het haar over het oor heen wanneer u de haarlijn rond de oren wilt gaan bijwerken. 4 Houd het apparaat een beetje schuin zodat één hoek van het knipelement de haarpunten raakt wanneer u de haarlijn rond de oren bijwerkt. 5 Om de neklijn en de bakkebaarden bij te werken moet u het apparaat omdraaien en neerwaartse bewegingen maken. Nederlands Schoonmaken Maak het apparaat elke keer nadat u het hebt gebruikt schoon met het schoonmaakborsteltje en warm water (max. 41 Gebruik nooit perslucht, schuursponzen, schurende schoonmaakmiddelen of agressieve vloeistoffen zoals benzine, aceton of etherische oliën om het apparaat schoon te maken. [. . . ] 41 Gebruik nooit perslucht, schuursponzen, schurende schoonmaakmiddelen of agressieve vloeistoffen zoals benzine, aceton of etherische oliën om het apparaat schoon te maken. 4 Duw met uw duim het midden van de bovenkant van het knipelement omhoog totdat het openklapt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF652/27

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF652/27 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag