Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF651/27

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF651/27. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF651/27 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF651/27 te teleladen.


PHILIPS SCF651/27 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3764 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF651/27

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Hiermee gaat u naar de vorige of volgende titel of track of het vorige of volgende hoofdstuk of bestand. [. . . ] Verrijk het geluidseffect met DSC: gebalanceerd, duidelijk, krachtig, warm en helder. Hiermee kiest u verschillende audiomodi voor karaoke, of schakelt u de oorspronkelijke stemgeluiden uit. Hiermee geeft u tijdens het afspelen van een video een beginpositie op door de gewenste tijd of het gewenste nummer in te voeren. 0 a velocità piena 12 cm/8 cm MPEG-1 / MPEG-2 / DivX 100-240 V, 50/60 Hz 28 W < 0, 5 W 180 x 121 x 239 mm 140 x 260 x 185 mm 1, 6 kg 2, 1 x 2 kg [Langzaam terug] en hiermee selecteert u tijdens het afspelen van een video een [Langz. [. . . ] Hiermee geeft u tijdens het afspelen van een video een beginpositie op door de gewenste tijd of het gewenste nummer in te voeren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF651/27

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF651/27 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag