Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF-634 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF-634. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF-634 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF-634 te teleladen.


PHILIPS SCF-634 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1481 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS SCF-634 (174 ko)
   PHILIPS SCF634 (1104 ko)
   PHILIPS SCF634 (1104 ko)
   PHILIPS SCF-634 BROCHURE (1340 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF-634BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] (www. philips. com/AVENT) · Bevat geen BPA Ontwikkelingsfases Zachte siliconenspeen met speciaal ventiel tegen krampjes · · Fases: 0-6 maanden, 6 - 12 maanden 100% BPA-vrij Zachte speen Deze fles is gemaakt van siliconen, een BPA-vrije stof Zachte speen met afgeronde vorm voor voeden op een natuurlijke manier Uniek antikrampjesventiel Tijdens het voeden zorgt het antikrampjesventiel in de AVENT-speen ervoor dat er lucht in het flesje komt - en niet in het buikje van je baby. Je baby bepaalt de melktoevoer, net als bij de borstvoeding. Publicatiedatum 2010-09-09 Versie: 8. 1. 1 © 2010 Koninklijke Philips Electronics N. V. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF-634

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF-634 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag