Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF-631 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF-631. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF-631 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF-631 te teleladen.


PHILIPS SCF-631 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1346 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS SCF-631 (174 ko)
   PHILIPS SCF631 (1104 ko)
   PHILIPS SCF-631 (186 ko)
   PHILIPS SCF631 (1104 ko)
   PHILIPS SCF-631 BROCHURE (1340 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF-631BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Een uniek ventielsysteem laat lucht toe in de fles en stimuleert zo een gezonde en actieve voeding terwijl darmkrampjes worden verminderd. Klinisch onderzocht · Vermindert darmkrampjes Uniek antikrampjesventiel · De lucht komt in het flesje en niet in het buikje van je baby Stimuleert een natuurlijke voedingswijze · Zachte speen met afgeronde vorm · Siliconenspeen 0% BPA (Bisfenol A-vrij) · 100% BPA-vrije speen Speen SCF-631/27 2 gaatjes Langzame speen 1m+ Kenmerken Vermindert darmkrampjes Siliconenspeen Specificaties Land van herkomst · Engeland Inclusief Speen · Extra zachte speen, langzame toevoer: 2 stk · Toevoersnelheid: Langzame speen · Gaatjes: 2 gaten · Maanden: 1m+ Materiaal Uit klinisch onderzoek is gebleken dat baby's van 2 weken oud die met een AVENT-fles worden gevoed minder last hebben van darmkrampjes dan baby's die worden gevoed met een conventionele fles. (www. philips. com/AVENT) · Bevat geen BPA Ontwikkelingsfases Zachte siliconenspeen met speciaal ventiel tegen krampjes · · Fases: 0-6 maanden, 0 - 6 maanden 100% BPA-vrij Zachte speen Deze fles is gemaakt van siliconen, een BPA-vrije stof Zachte speen met afgeronde vorm voor voeden op een natuurlijke manier Uniek antikrampjesventiel Tijdens het voeden zorgt het antikrampjesventiel in de AVENT-speen ervoor dat er lucht in het flesje komt - en niet in het buikje van je baby. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF-631

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF-631 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag