Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF355/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF355/00. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF355/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF355/00 te teleladen.


PHILIPS SCF355/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (892 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF355/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] €1) 1 Flessenwarmer 2 Lamp 3 Standenknop 4 Uit-stand 5 Ontdooistand 6 Melkopwarmstand voor inhoud tot 180 ml 7 Voedingsopwarmstand 8 Melkopwarmstand voor inhoud van 180 ml en meer Belangrijk Wilt u volledig profiteren van de ondersteuning die Philips u kan bieden?Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u de flessenwarmer gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze indien nodig te kunnen raadplegen. [. . . ] Elektromagnetische velden (EMV) Dit Philips-apparaat voldoet aan alle toepasbare richtlijnen en voorschriften met betrekking tot blootstelling aan elektromagnetische velden. De flessenwarmer gebruiken Met deze flessenwarmer kunt u snel alle Philips AVENT-voedingsflessen en melk-/voedingsbekers en andere potjes babyvoeding opwarmen. Opmerking: Deze flessenwarmer is niet geschikt voor Philips AVENTmoedermelkzakken. -- Ontdooistand: ontdooi een fles/beker met melk/babyvoeding tot de inhoud vloeibaar is. -- Melkopwarmstand voor inhoud tot 180 ml: kies deze stand als u een fles melk met een inhoud tot 180 ml wilt opwarmen. -- Voedingsopwarmstand: kies deze stand als u een beker of potje met babyvoeding wilt opwarmen. -- Melkopwarmstand voor inhoud van 180 ml en meer: kies deze stand als u een fles melk met een inhoud van 180 ml of meer wilt opwarmen. Bij grote hoeveelheden melk is het maximumniveau voor het water circa 1 cm onder de bovenkant van de flessenwarmer. Raadpleeg de opwarmtabel aan het einde van dit hoofdstuk voor informatie over hoe lang de melk moet worden opgewarmd bij de gekozen stand (fig. Opmerking: De snelheid waarmee melk wordt opgewarmd, is afhankelijk van de hoeveelheid melk die u wilt opwarmen en van de begintemperatuur, bijvoorbeeld kamertemperatuur (20 °C) of koelkasttemperatuur (5 °C). 6 Raadpleeg de opwarmtabel voor de tijd die nodig is om de melk op te warmen. Neem de fles uit de flessenwarmer zodra de in de opwarmtabel aangegeven tijd is verstreken (fig. Tip:Wanneer u de melk niet warm genoeg vindt, kunt u de fles maximaal 30 seconden terug in het apparaat zetten om deze extra op te warmen. Let op: Als u de fles langer dan de in de opwarmtabel aangegeven tijd in de flessenwarmer laat staan, kan de melk oververhit raken. opmerking: Als u moedermelk oververhit , kunnen belangrijke voedingsstoffen en vitaminen verloren gaan. NEDERLANDS 55 7 Controleer altijd de temperatuur voor u uw baby voedt. [. . . ] 1 Meng 10 gram citroenzuur met 200 ml koud water en giet dit in de flessenwarmer. Schakel de flessenwarmer in en kies de melkopwarmstand voor een inhoud tot 180 ml gedurende 10 minuten. Laat de oplossing in de flessenwarmer zitten tot alle kalkaanslag is opgelost. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF355/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF355/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag