Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF310/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF310/20. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF310/20 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF310/20 te teleladen.


PHILIPS SCF310/20 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1474 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF310/20

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL Geachte Klant, wij willen u graag bedanken dat u de Onderhoudskit voor de automatische koffiemachines van Philips Saeco heeft aangeschaft. [. . . ] Alle onderdelen dienen uitsluitend gebruikt te worden voor het onderhoud van de Philips Saeco koffiemachines. Houd u aan de veiligheidsvoorschriften die in de instructiehandleiding van de machine zijn opgenomen en die op de verpakking van de producten zijn beschreven. De producten zijn niet bestemd om gebruikt te worden door personen (inclusief kinderen) met verminderde fysieke, mentale of gevoelige capaciteiten of met onvoldoende ervaring en/of bekwaamheid, tenzij ze onder het toezicht staan van een persoon die verantwoordelijk is voor hun veiligheid en van wie ze instructies verkrijgen aangaande het gebruik van de producten. Houd kinderen onder toezicht om te vermijden dat ze met de producten spelen. Deze gepatenteerde technologie maakt het mogelijk om de onderdelen van de Centrale Koffie-unit die in contact komen met de koffie en de gehele infusiezone in de machine grondig te reinigen. Alvorens te beginnen, dient men na te gaan welke O-ring geschikt is voor de Centrale Koffie-unit (Afb. Zonder het bovenste gedeelte van de Centrale Koffie-unit te demonteren (op de foto is dat alleen gedaan om de uitleg te vergemakkelijken), keer de Centrale Koffie-unit om en plaats de O-ringen op het bovenste gedeelte om na te gaan welke geschikt is. B7-B) De Centrale Koffie-unit dient ten minste eenmaal per week met stromend water te worden afgewassen. [. . . ] B7-B) De Centrale Koffie-unit dient ten minste eenmaal per week met stromend water te worden afgewassen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF310/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF310/20 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag