Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF281/02

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF281/02. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF281/02 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF281/02 te teleladen.


PHILIPS SCF281/02 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2650 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF281/02

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Verwenden des Beißrings: Dieser Philips AVENT Beißring ist ideal für Babys, die 3 Monate oder älter sind, oder sobald Sie die ersten Anzeichen für das Zahnen bemerken (normalerweise kommen zuerst die beiden unteren Schneidezähne). [. . . ] Hinweis:Waschen Sie sich gründlich die Hände, und vergewissern Sie sich, dass die Oberflächen, auf die Sie sterilisierte Teile legen, sauber sind. NEDERLANDS Belangrijk: lees deze folder zorgvuldig door voordat u de bijtring in gebruik neemt en bewaar de folder om deze zo nodig later te kunnen raadplegen. Waarschuwing: gebruik dit product altijd onder toezicht van een volwassene. Trek in alle richtingen aan de bijtring om de duurzaamheid te controleren. Opmerking: was uw handen goed en controleer of oppervlakken schoon zijn voordat ze in contact komen met gesteriliseerde onderdelen. Laat de bijtring niet in direct zonlicht of in de buurt van een warmtebron liggen. Opbergen: maak de bijtring na elk gebruik schoon en berg deze op een veilige en droge plaats op voor optimale hygiëne. Garantie en ondersteuning: als u informatie of ondersteuning nodig hebt, ga dan naar www. [. . . ] Garantie en ondersteuning: als u informatie of ondersteuning nodig hebt, ga dan naar www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF281/02

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF281/02 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag