Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF281

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF281. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF281 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF281 te teleladen.


PHILIPS SCF281 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2650 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF281

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 11 Nehmen Sie die Flaschen und die anderen Gegenstände aus dem Korb. €1) 1 Tapa 2 Cierres 3 Cesta 4 Base 5 Huecos para los biberones 6 Huecos para las tetinas 7 Soportes para las tapas 8 Ranuras para biberones grandes 9 Ranuras para extractores de leche Importante Antes de usar el esterilizador para microondas, lea atentamente este manual de usuario y consérvelo por si necesitara consultarlo en el futuro. Nota: Asegúrese de que todas las piezas que deben esterilizarse se hayan desmontado completamente y colóquelas en la cesta con las aberturas hacia abajo para evitar que se llenen de agua. [. . . ] Nederlands 43 2 Vul een babyfles of een maatbeker met precies 200 ml kraanwater en giet dit in de voet (fig. Wanneer de voet te veel water bevat, worden de artikelen niet goed gesteriliseerd. Wanneer de voet niet genoeg water bevat, kan dit schade veroorzaken aan de sterilisator of de magnetron. 4 Plaats het deksel op de sterilisator (1) en duw de klemmen naar beneden om het deksel op zijn plaats te vergrendelen (2). €5) Opmerking: Zorg ervoor dat de magnetron schoon en droog is voordat u begint met steriliseren. Opmerking: Als u een combinatieoven hebt, zorg er dan voor dat de oven of grill is uitgeschakeld en afgekoeld voordat u de sterilisator erin zet. 6 Kies het geschikte magnetronvermogen en de tijd (raadpleeg de tabel in hoofdstuk ‘De magnetronsterilisator gebruiken’) en laat de magnetron zijn werk doen. 7 Maak de magnetron open nadat deze klaar is en laat de sterilisator afkoelen voordat u deze uit de magnetron haalt. 9 Giet het resterende water uit de sterilisator en spoel de voet en mand grondig af. Klaarmaken voor gebruik De mand vullen Reinig de artikelen die moeten worden gesteriliseerd grondig in de vaatwasmachine of met warm water en wat afwasmiddel voordat u ze in de mand zet. Opmerking: Zorg ervoor dat alle artikelen die moeten worden gesteriliseerd volledig uit elkaar zijn gehaald en plaats ze in de mand met de opening naar beneden zodat ze niet kunnen vollopen met water. De stoom moet rond de artikelen kunnen circuleren zodat ze effectief worden gesteriliseerd. € Er zijn verschillende manieren om de mand te vullen: Vier Philips AVENT -voedingsflessen 1 Plaats de flessen ondersteboven in de flesholten. Opmerking: Grotere schroefringen passen alleen op de spenen als ze schuin zijn geplaatst. Twee grote Philips AVENT -voedingsflessen (330 ml) 1 Plaats de rand van de flessen in de sleuven voor grote flessen (fig. Opmerking: Grotere schroefringen passen alleen op de spenen als ze schuin zijn geplaatst. [. . . ] Schoonmaken Maak het deksel, de mand en de voet na elk gebruik schoon om kalkvorming te voorkomen. Gebruik nooit schuursponzen, schurende schoonmaakmiddelen of agressieve vloeistoffen zoals bleekwater, benzine of aceton om de sterilisator schoon te maken. 1 Maak de sterilisatoronderdelen schoon in warm water met een beetje afwasmiddel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF281

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF281 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag