Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF256/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF256/00. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF256/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF256/00 te teleladen.


PHILIPS SCF256/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (723 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS SCF256/00 (820 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF256/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Een fles of beker opwarmen 1 Draai de opwarmbeker linksom (1) en neem deze van de fles (2) (fig. 3 Draai de fles linksom (1) en neem deze van het beschermdeksel (2) (fig. [. . . ] 4 Om het schenkdeksel schoon te maken, draait u het bovenste deel linksom (1) om het van het onderste deel te verwijderen (2). Maak beide delen schoon met warm water en wat afwasmiddel en spoel deze grondig met vers water. Garantie en ondersteuning Als u informatie nodig hebt of als u een probleem hebt, staat Philips AVENT altijd voor u klaar. €¯1) 1 Opwarmbeker met opwarminstructies 2 Beschermdeksel 3 Schenkdeksel met knop OPEN en ring CLOSE 4 Fles Belangrijk Waarschuwing -----Pas op, er kan zich heet water in de fles en opwarmbeker bevinden, wat risico op verbranding met zich meebrengt. Plaats altijd een fles of beker in de opwarmbeker voor u water in de opwarmbeker giet. De buitenkant van de opwarmbeker kan heet worden wanneer deze met heet water uit de fles wordt gevuld. De tijden in de opwarminstructies moeten als richtlijn worden beschouwd. Wanneer u een fles of beker volgens de tijden in de opwarminstructies opwarmt, verwijder de fles of beker dan onmiddellijk uit de opwarmbeker nadat deze tijd verstreken is. Als u de fles of beker langer in de opwarmbeker laat staan, kan de drank of het voedsel te heet worden. Controleer de temperatuur van de drank of het voedsel altijd voor u uw baby voedt. Let op ----------Gebruik de fles niet om koolzuurhoudende dranken in te bewaren of mee te nemen. Gebruik de fles niet om warme dranken of warm babyvoeding in te bewaren of mee te nemen om bacterievorming te beperken. [. . . ] €¯1) 1 Beaker with warming reference guide 2 Protective lid 3 Pouring lid with OPEN button and CLOSE ring 4 Flask Important Warning -----Be careful, the flask and beaker may contain hot water and therefore be a potential scalding hazard. To minimise bacterial growth, do not use the flask to store or carry warm drinks or warm baby food. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF256/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF256/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag