Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF255/57

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF255/57. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF255/57 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF255/57 te teleladen.


PHILIPS SCF255/57 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3138 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF255/57

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Reinig en steriliseer de lepel voordat u deze voor het eerst gebruikt en na elk gebruik. [. . . ] € Reinig en steriliseer de lepel voordat u deze voor het eerst gebruikt en na elk gebruik. Als de lepel is beschadigd of er zitten barsten in, moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik van deze lepel. Waarschuwing: • Voorkom dat uw kind tijdens het eten loopt of rent. tip: • Deze lepel is bedoeld voor baby’s jonger dan 12 maanden. Voor kinderen van 12 maanden en ouder biedt Philips AVENT peutervorken en -lepels, zoals SCF712. [. . . ] tip: • Deze lepel is bedoeld voor baby’s jonger dan 12 maanden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF255/57

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF255/57 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag