Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF 251

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF 251. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF 251 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF 251 te teleladen.


PHILIPS SCF 251 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (816 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF 251

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Waarschuwing: Gebruik dit product altijd onder toezicht van een volwassene. [. . . ] In elkaar zetten: zorg er bij het in elkaar zetten van de oefenset voor dat u de dop verticaal op de schroefring plaatst zodat de speen rechtop staat (afb. De speen is eenvoudiger te plaatsen als u deze heen en weer beweegt terwijl u trekt. Zorg ervoor dat u de speen net zo ver trekt tot het onderste deel gelijk ligt met de schroefring (afb. Schoonmaken: maak alle onderdelen na elk gebruik schoon voor optimale hygiëne. Opmerking: was uw handen goed en controleer of oppervlakken schoon zijn voordat ze in contact komen met gesteriliseerde onderdelen. Steriliseer de onderdelen van de oefenset niet in de magnetron zonder een magnetronsterilisator te gebruiken. Deze verkleuringen hebben echter geen invloed op de kwaliteit van het product. Speen: gebruik een Natural-speen met de juiste stroomsnelheid om de baby te voeden. [. . . ] Garantie en ondersteuning: ga voor meer informatie of in geval van problemen naar de Philips-website: www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF 251

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF 251 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag