Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF199

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF199. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF199 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF199 te teleladen.


PHILIPS SCF199 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1237 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF199

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nota: Lávese bien las manos y asegúrese de que las superficies estén limpias antes de que entren en contacto con los objetos esterilizados. [. . . ] RAAK NIET IN PANIEK als de bijtring vast komt te zitten in de mond van het kind. Voor het eerste gebruik: maak de bijtring schoon voordat u deze voor de eerste keer gebruikt (zie hoofdstuk ‘Schoonmaken’). De bijtring gebruiken: deze Philips AVENT-bijtring kan worden gebruikt wanneer uw baby 3 maanden of ouder is, of wanneer u de eerste tekenen ziet van doorkomende tanden (normaal gesproken de onderste 2 voortanden). Tip: koel de bijtring voor gebruik in de koelkast voor een koelend effect. Schoonmaken: maak de bijtring nooit schoon in de vaatwasmachine, want dit kan de bijtring beschadigen. We raden u aan een elektrische Philips AVENT-stoomsterilisator of een Philips AVENT-magnetronsterilisator te gebruiken. [. . . ] Înainte de prima utilizare: Curăţaţi jucăria gingivală înainte de prima utilizare. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF199

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF199 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag