Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF185

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF185. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF185 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF185 te teleladen.


PHILIPS SCF185 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (738 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS SCF185 (344 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF185

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Controleer of beide einden van de fopspeenhouder stevig zijn bevestigd tijdens gebruik. Gebruik de fopspeenhouder niet DE Für die Sicherheit Ihres Kindes: WARNUNG!Wanneer het kind zich in een box, kinderbedje of wieg Verlängern Sie nie den Beruhigungssauger-Halter!Verwijder de lose Kleidungsteile am Beruhigungssauger-Clip – Ihr verpakkingsklem vóór het eerste gebruik en gooi deze weg. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF185

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF185 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag