Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF180/24

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF180/24. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF180/24 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF180/24 te teleladen.


PHILIPS SCF180/24 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (116 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF180/24

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De hoes voldoet aan Oeko-Tex®, klasse 1 voor gebruik bij baby’s. [. . . ] Houd de hoes wanneer deze niet in gebruik is buiten het bereik van kinderen. Klaarmaken voor gebruik -- Gebruik de hoes wanneer de fles gevuld en volledig in elkaar gezet is. Zorg ervoor dat de bovenkant van de hoes zich in de opening tussen de fles en de ring bevindt en dat de klittenbandsluiting goed dicht zit. € -- Controleer altijd de temperatuur van het voedsel voordat u uw kind gaat voeden. Schoonmaken -- Om hygiënische redenen raden we u aan om de hoes regelmatig schoon te maken. -- Was de hoes binnenstebuiten en zorg ervoor dat u de klittenbandsluiting voor het wassen sluit. [. . . ] -- De hoes kan bij een maximumtemperatuur van 40 graden in de wasmachine worden gewassen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF180/24

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF180/24 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag