Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF180/23

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF180/23. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF180/23 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF180/23 te teleladen.


PHILIPS SCF180/23 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (116 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF180/23

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Houd alle onderdelen die u niet gebruikt buiten bereik van kinderen. Laat speen niet langer dan aanbevolen in ontsmettingsmiddel (‘sterilisatievloeistof ’) liggen, omdat speen hierdoor zwak wordt. [. . . ] € Plaats voor het eerste gebruik 5 minuten in kokend water voor goede hygiëne. Dit kan leiden tot ongelijkmatige verwarming en uw baby zou zich dan kunnen branden. • Vaatwasmachinebestendig – onderdelen kunnen verkleuren door kleurstoffen in de voeding. € Laat kind niet spelen met kleine onderdelen en niet lopen/rennen terwijl het uit fles of beker drinkt. • Andere drankjes dan melk en water , zoals vruchtensappen en suikerhoudende dranken , worden afgeraden. € Afgekolfde moedermelk kan in gesteriliseerde Philips AVENT- (bewaar)flessen van polypropyleen tot 48 uur worden bewaard in de koelkast (niet in de deur) of tot 3 maanden in de diepvries. • Gebruik geen schurende of antibacteriële schoonmaakmiddelen. Gebruik geen metaal in de fles om inhoud te roeren of schoon te maken. Inspecteer flessen voor elk gebruik op scherpe randen of glassplinters. Compatibiliteit Gebruik alleen Philips AVENT «Natural» spenen met Philips AVENT «Natural» voedingsflessen. Zorg dat u een speen met de juiste stroomsnelheid gebruikt om de baby te voeden. € Wanneer u een oudere Philips AVENT-sterilisator gebruikt, kijk dan op de website hoe u de «Natural» fles plaatst. combineer Classic flesonderdelen en spenen niet met onderdelen van de «Natural» fles. € De «Natural» fles van polypropyleen kan worden gebruikt met Philips AVENT-borstkolven, -tuiten, -afsluitplaatjes en bekerdeksels. [. . . ] combineer Classic flesonderdelen en spenen niet met onderdelen van de «Natural» fles. € De «Natural» fles van polypropyleen kan worden gebruikt met Philips AVENT-borstkolven, -tuiten, -afsluitplaatjes en bekerdeksels. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF180/23

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF180/23 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag