Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF176/22

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF176/22. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF176/22 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF176/22 te teleladen.


PHILIPS SCF176/22 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (116 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF176/22

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Opmerking: Zorg er altijd voor dat het waterniveau onder de hals van de fles of beker blijft. Zo wordt de drank of het voedsel snel en handig verwarmd (fig. 8 Verwijder de fles of beker voorzichtig uit de opwarmbeker en controleer de temperatuur van de drank of het voedsel. [. . . ] 8 Verwijder de fles of beker voorzichtig uit de opwarmbeker en controleer de temperatuur van de drank of het voedsel. Opmerking: Controleer de temperatuur van de drank of het voedsel voor u uw baby voedt. Als u denkt dat de temperatuur te laag is, zet de fles of beker dan terug in de opwarmbeker en laat deze nog enkele seconden opwarmen. 13) geven een indicatie van de benodigde tijd voor het opwarmen van melk in de flessenopwarmset. De opwarminstructies zijn gebaseerd op plastic Philips AVENT-flessen, glazen Philips AVENT-flessen en Philips AVENT-bewaarbekers met melk op koelkast- (5°C) of kamertemperatuur (20°C), in warm water dat 4 uur in de thermosfles (circa 80°C tot 90°C) heeft gezeten. De werkelijke opwarmtijden zijn afhankelijk van de volgende factoren: -- De hoeveelheid drank of voedsel in de fles of beker. Voedsel opwarmen met de flessenopwarmset werkt hetzelfde als het opwarmen van drank, maar duurt enkele minuten langer. Roer het voedsel en test de temperatuur om ervoor te zorgen dat deze niet te heet is voor uw baby. Gebruik de flessenopwarmset altijd op een vlak, hittebestendig oppervlak. Zorg ervoor dat het schenkdeksel goed is bevestigd om lekken te voorkomen. Zorg ervoor dat de siliconenring op het schenkdeksel op zijn plek zit en intact is om lekken te voorkomen. De flessenopwarmset gebruiken Klaarmaken voor gebruik Tip: Om het water in de fles zolang mogelijk warm te houden, verwarmt u de binnenkant van de fles voor door de fles, voor u deze vult, te spoelen met heet water. €¯2) 2 Draai het schenkdeksel linksom (1) en neem het van de fles (2) (fig. €¯4) Opmerking: Doe de fles niet te vol om te voorkomen dat het hete water eruit spat. 4 Plaats het schenkdeksel terug op de thermosfles (1) en draai het rechtsom om het vast te zetten (2). €¯5) Opmerking: Zorg dat het schenkdeksel goed vast en dicht zit. [. . . ] €¯4) Opmerking: Doe de fles niet te vol om te voorkomen dat het hete water eruit spat. 4 Plaats het schenkdeksel terug op de thermosfles (1) en draai het rechtsom om het vast te zetten (2). €¯5) Opmerking: Zorg dat het schenkdeksel goed vast en dicht zit. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF176/22

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF176/22 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag