Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF172/22

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF172/22. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF172/22 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF172/22 te teleladen.


PHILIPS SCF172/22 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (116 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF172/22

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] het voortdurend en langdurig opzuigen van vloeistoffen leidt tot tandbederf. Laat de peuterlepels en peutervork niet in de zon liggen als u deze niet gebruikt en kook of steriliseer deze niet langer dan 5 minuten, omdat het materiaal hierdoor verzwakt kan raken. reislunchtrommel De reislunchtrommel is bedoeld voor het opwarmen of bewaren van voedsel. [. . . ] Laat het slabbetje niet in de zon liggen als u het niet gebruikt, omdat het materiaal hierdoor verzwakt kan raken. De rietjesbeker gebruiken De rietjesbeker in elkaar zetten Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u deze producten gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze indien nodig te kunnen raadplegen. Let op ---Rietjesbeker Maak de rietjesbeker voor gebruik altijd schoon. de rietjesbeker kan door kinderen van alle leeftijden worden gebruikt. Gebruik de beker niet voor andere vloeistoffen zoals vruchtensappen, suikerhoudende dranken, koolzuurhoudende dranken, soep of bouillon. Gebruik de rietjesbeker niet voor het mengen en schudden van flesvoeding, want hierdoor kan het ventilatiegaatje verstopt raken en de beker gaan lekken. Om verbrandingsgevaar te vermijden, moet u warme dranken laten afkoelen voordat u de beker vult. Als het voedsel niet warm genoeg is, herhaalt u de opwarmprocedure of raadpleegt u de gebruiksaanwijzing van de magnetron. door voeding op te warmen in een magnetron kan de voeding ongelijkmatig worden verwarmd. Roer opgewarmd voedsel altijd door zodat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en controleer de temperatuur voordat u het uw kind geeft. Uw kind voeden Wanneer u voedsel in een magnetron opwarmt, roer het dan altijd door voor u het uw kind geeft. Slabbetje 1 Maak het slabbetje voor en na elk gebruik schoon met water en een beetje afwasmiddel of veeg het af met een vochtige doek. Om hygiënische redenen raden we u aan om de rietjesbeker in een droge en gesloten doos op te bergen. Com/service om accessoires en reserveonderdelen te kopen of ga naar uw Philips-dealer. U kunt ook contact opnemen met het Philips Consumer Care Centre in uw land (zie het ‘worldwide guarantee’-vouwblad voor contactgegevens). [. . . ] Garantie en ondersteuning Als u informatie of ondersteuning nodig hebt, bezoek dan www. A Schoonmaken in de vaatwasmachine B Steriliseren in een elektrische sterilisator C Steriliseren in de magnetron Rietjesbeker, reisbestekset en reisvoedingsset 1 Haal alle onderdelen voor en na elk gebruik uit elkaar en maak deze grondig schoon met water en wat afwasmiddel of in de vaatwasmachine (op het bovenste rek). Gebruik indien nodig het afzonderlijke schoonmaakborsteltje om het rietje schoon te maken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF172/22

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF172/22 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag