Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF167

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF167. Wij hopen dat dit PHILIPS SCF167 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCF167 te teleladen.


PHILIPS SCF167 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1003 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCF167

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Predisposizione dell’apparecchio Pulizia e sterilizzazione Pulite e sterilizzate la coppa con petali per il massaggio prima di utilizzarla la prima volta, come descritto nel capitolo “Pulizia e sterilizzazione”. [. . . ] Maak het massagekussen vervolgens na elk gebruik schoon en steriliseer het massagekussen vóór elk gebruik. 1 Maak het massagekussen schoon in warm water met een beetje afwasmiddel en spoel het massagekussen vervolgens grondig na. U kunt het massagekussen ook in de vaatwasmachine plaatsen (alleen op het bovenste rek). Garantie en service Als u service of informatie nodig hebt of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips AVENT-website op www. Com/support of neem contact op met het Philips AVENT Consumer Care Centre in uw land. u vindt het telefoonnummer in het ‘worldwide guarantee’-vouwblad. Als er geen Consumer Care Centre in uw land is, ga dan naar uw Philips AVENT-dealer. Waschen Sie Ihre Hände gründlich, bevor Sie die gereinigten Teile in die Hand nehmen. [. . . ] -- Stel het massagekussen niet bloot aan extreme hitte en plaats het massagekussen niet in direct zonlicht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCF167

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCF167 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag