Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCD290/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCD290/01. Wij hopen dat dit PHILIPS SCD290/01 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCD290/01 te teleladen.


PHILIPS SCD290/01 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3241 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCD290/01

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Controleer altijd de temperatuur van de voeding vóórdat u deze aan uw baby geeft. De onderstaande tabel geeft aan welke temperatuur het water in de verwamer kan bereiken op de verschillende standen. Stand Water temperatuur in de verwarmer NL NAAR KEUZE: Meng één zakje citroenzuur* (10g) met 200ml water. [. . . ] Zorg ervoor dat het mandje in de verwarmer is geplaatst en giet de oplossing in het apparaat. Haal de stekker uit het stopcontact en laat de inhoud nog 30 minuten inwerken. OF: Giet 50ml keuken- of schoonmaakazijn gemengd met 100ml koud water in de verwarmer (met het mandje). Gebruik voor het steriliseren een Philips AVENT Stoom Sterilisator, of kook gedurende 5 minuten uit in water. Controleer alle onderdelen vóór ieder gebruik en vervang bij de eerste tekenen van slijtage of beschadiging. Bij gebruik van koudwater sterilisatietabletten niet langer in oplossing laten liggen dan aangeraden door de fabrikant anders kan de kwaliteit van het materiaal verminderen. controleer vóór het voeden altijd de temperatuur van voeding. Wanneer de elektrische Fles- en Babyvoedingverwarmer defect raakt binnen 12 maanden na de aankoopdatum garandeert Philips AVENT dat hij gedurende deze periode gratis vervangen wordt. 7) Plaats een afsluitring van een AVENT fles onder kleine potjes/blikjes vóórdat u water in de verwarmer giet. Zo kunt u deze items na het verwarmen gemakkelijk uit de verwarmer nemen. 8) Roer het eten en test het zelf even uit op een lepeltje om er zeker van te zijn dat het niet te heet is voor uw baby. Gebruik voor de verwarmer alleen het snoer dat meegeleverd is bij het apparaat. Dit apparaat voldoet aan de Radio Interference Requirements en is conform met de EEC Richtlijn 89/336/EEC. € Tijdens gebruik bevat de fles- en babyvoedingverwarmer heet water. € Plaats de fles altijd in de verwarmer vóórdat u deze vult met water. € Zorg ervoor dat er water in de verwarmer zit voordat u het apparaat inschakelt. [. . . ] € Plaats de fles altijd in de verwarmer vóórdat u deze vult met water. € Zorg ervoor dat er water in de verwarmer zit voordat u het apparaat inschakelt. € Zolang de stekker in het stopcontact zit zal de temperatuur van de voeding blijven stijgen totdat deze dezelfde temperatuur als het water heeft aangenomen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCD290/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCD290/01 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag