Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCD278/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCD278/00. Wij hopen dat dit PHILIPS SCD278/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCD278/00 te teleladen.


PHILIPS SCD278/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1182 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCD278/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] de elektrische fles- en babyvoedingverwarmer is de snelle en veilige manier om alle AVENT flessen , potjes of blikjes babyvoeding te verwarmen. De elektrische fles- en babyvoedingverwarmer is niet bedoeld om drank en voeding warm te houden omdat vitamines hierdoor verloren kunnen gaan. [. . . ] De garantie is alleen geldig als: • De verwarmer gebruikt is volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing en aangesloten wordt op een geschikte elektriciteitsvoorziening. € Het defect niet het gevolg is van een ongeluk, verkeerd gebruik, vuil, onachtzaamheid of normale slijtage. Deze garantie is niet van invloed op de wettelijke garantie bepalingen. Dit geeft aan dat het water tot de maximale temperatuur wordt verwarmd. 9) Controleer altijd de temperatuur van de voeding en neem de voeding onmiddellijk uit het apparaat zodra deze de juiste temperatuur heeft bereikt. 10) Schud de fles zachtjes en controleer de temperatuur van de melk door enkele druppels op uw pols te sprenkelen voordat u uw baby voedt. Het mandje kan uit de verwarmer worden genomen voor het verwarmen van de AVENT Magic Drinkbeker of andere merken flessen. 1 35 – 45 °C 2 45 – 75 °C 3 75 – 85 °C a) Mandje­­­­­ b) Verwarmer c) Thermostaatknop d) Bewaarfles Inhoud Voor AVENT zuigflessen 1) Plaats het mandje in de verwarmer. 5) Zorg ervoor dat het waterniveau nooit boven de hals van de fles uitkomt en nooit over de rand van de verwarmer stroomt. 6) Doe de stekker in het stopcontact en zet de thermostaatknop op stand 3. 3) Vul de verwarmer met water tot 15mm onder de bovenkant van het potje, blikje of VIA beker. 4) Doe de stekker in het stopcontact en zet de thermostaatknop op stand 3. [. . . ] € Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik door personen met verminderde lichamelijke of mentale capaciteiten, of zonder ervaring of kennis, tenzij zij instructies voor gebruik van het apparaat hebben ontvangen en onder supervisie staan van een persoon die verantwoordelijk is voor hun veiligheid. Com/AVENT Neem de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat afkoelen voordat u het schoonmaakt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCD278/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCD278/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag