Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCD271/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCD271/00. Wij hopen dat dit PHILIPS SCD271/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCD271/00 te teleladen.


PHILIPS SCD271/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (7470 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCD271/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] â· Plaats de zender nooit in het bedje of in de box van de baby. â· Gebruik de babyfoon nooit op vochtige plaatsen of in de buurt van water. â· Maak de behuizing van de zender of de ontvanger (behalve de batterijvakken) niet open om elektrische schokken te voorkomen. [. . . ] â· Maak de behuizing van de zender of de ontvanger (behalve de batterijvakken) niet open om elektrische schokken te voorkomen. Om de babyfoon voor te bereiden voor gebruik via de netvoeding, zie de bijgeleverde Verkorte Handleiding. Om de babyfoon voor te bereiden voor gebruik op batterijen, zie de onderstaande instructies. Als er batterijen geplaatst zijn, dan zorgen deze voor een automatische back-up als de stroom uit zou vallen. Duw op de clip op het batterijklepje (B-8) en trek het klepje (B-7) naar buiten (fig. De batterijen zijn niet bijgeleverd; wij adviseren Philips-alkalinebatterijen. De batterijen zijn niet bijgeleverd; wij adviseren Philips-alkalinebatterijen 3 Zet het klepje van het batterijvak (A-6) terug en schroef het vast (fig. Als u oude producten correct verwijdert voorkomt u negatieve gevolgen voor het milieu en de volksgezondheid. â· Het duurt iedere keer ongeveer 10 tot 30 seconden voor er verbinding is. â· U bent buiten het bereik van het verstuurde signaal, bijvoorbeeld doordat er te veel muren en/of plafonds tussen de zender en de ontvanger zijn. â· U komt waarschijnlijk in de buurt van de grens van het effectieve zendbereik. â· Er is interferentie van een ander RF-apparaat of een andere babyfoon in de buurt. â· U bent dicht bij een raam en u vangt interferentiesignalen op van andere apparatuur (ook babyfoons) van ver uit de buurt. â· U bent buiten het bereik van het verstuurde signaal, bijvoorbeeld doordat er te veel muren en/of plafonds tussen de zender en de ontvanger zijn. [. . . ] â· U bent dicht bij een raam en u vangt interferentiesignalen op van andere apparatuur (ook babyfoons) van ver uit de buurt. â· U bent buiten het bereik van het verstuurde signaal, bijvoorbeeld doordat er te veel muren en/of plafonds tussen de zender en de ontvanger zijn. â· Als de batterijen leeg aan het raken zijn, dan valt het geluid (interferentie) van de draadloze verbinding langzaam weg. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCD271/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCD271/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag