Gebruiksaanwijzing PHILIPS SCB4060NB/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCB4060NB/10. Wij hopen dat dit PHILIPS SCB4060NB/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SCB4060NB/10 te teleladen.


PHILIPS SCB4060NB/10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (525 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SCB4060NB/10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] De ingebouwde timer stopt het laadproces na 15 tot 18 uur, zodat u schade als gevolg van overlading voorkomt. Topprestaties · Ingebouwde timer waardoor batterijen niet te lang worden opgeladen Gebruiksgemak · AA-, AAA-, C- en D-batterijen en batterijen van 9 V in één oplader opladen · Laadt 2 of 4 batterijen gelijktijdig op · Voor een juiste installatie van de batterij in de oplader · Houd uw batterijen altijd klaar voor gebruik Universele oplader SCB4060NB/10/12 Specificaties Vermogen · Stroomvoorziening: 220 - 240 V Kenmerken Afmetingen · Afmetingen blisterverpakking (b x d x h): 11 x 26 x 6 cm · Afmetingen binnendoos (b x d x h): 22, 5 x 26 x 14 cm · Hoeveelheid per omdoos: 4 · Productafmetingen (b x d x h): 21, 45 x 10, 5 x 6 cm · Gewicht: 0, 067 kg · AA, AAA, 9 V, C en D opladen Technische specificaties De oplader is ontworpen voor het opladen van AA, AAA-, C- en D-batterijen en batterijen van 9 V. · Materiaal van de behuizing: ABS Per twee opladen Ecologische specificaties · Zware metalen: Cadmiumvrij, Kwikvrij, Loodvrij · Verpakkingsmateriaal: PET · Verpakkingstype: Geschenkverpakking De oplader is ontworpen voor het gelijktijdig opladen van 2 of 4 batterijen. Bescherming bij omgekeerde polariteit Hiermee kunt u uw oplader op een veilige en eenvoudige manier gebruiken, omdat de oplader is ontworpen met een beveiliging tegen schade aan batterijen tijdens het laden als deze onjuist zijn geplaatst. Timergestuurd De ingebouwde veiligheidstimer stopt het opladen als de batterijen volledig zijn opgeladen. Dit verlengt de levensduur van uw batterijen, door schade door overlading te voorkomen. Druppellading Oplaadbare batterijen ontladen zichzelf uiteindelijk allemaal. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SCB4060NB/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SCB4060NB/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag