Gebruiksaanwijzing PHILIPS SC5992/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SC5992/10. Wij hopen dat dit PHILIPS SC5992/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SC5992/10 te teleladen.


PHILIPS SC5992/10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2568 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SC5992/10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wanneer er tijdens het strijken schilfertjes uit de zoolplaat komen), moet u de Calc-Clean-functie vaker gebruiken. 1 Zorg ervoor dat de stekker niet meer in het stopcontact zit en dat de stoomregelaar op t staat (droog strijken). 4 Haal de stekker uit het stopcontact nadat het temperatuurlampje is uitgegaan. [. . . ] €12) 6 Schud het strijkijzer voorzichtig tot al het water uit het waterreservoir is gebruikt (fig. Let op: Terwijl kalk wordt weggespoeld, komt er stoom en kokend water uit de zoolplaat. €2) Opmerking: Gebruik de Calc-Clean-functie nogmaals als het water dat uit het strijkijzer komt nog steeds veel kalkdeeltjes bevat. na het gebruik van de Calc-Clean-functie 1 Steek de stekker van het strijkijzer in het stopcontact. 2 Haal de stekker uit het stopcontact nadat het temperatuurlampje is uitgegaan. 3 Beweeg het strijkijzer voorzichtig over een doek om watervlekken van de zoolplaat te verwijderen. Opbergen 1 Haal de stekker van het strijkijzer uit het stopcontact en zet de stoomregelaar op t (droog strijken). €2) 2 Wind het snoer rond de snoerhaspel en berg het strijkijzer op door het op zijn achterkant te plaatsen (fig. 4 Raadpleeg tabel 1 om een stoomstand te kiezen die overeenkomt met de ingestelde temperatuur (fig. Opmerking: Als u turbostoom wilt gebruiken, houdt u de turbostoomstand van de stoomregelaar ingedrukt. Spoel het waterreservoir schoon en doe geen additief meer in het waterreservoir. Stel een strijktemperatuur in waarbij de stoomstootfunctie kan worden gebruikt (2 tot MAX). gebruik de Calc-Clean-functie (zie ‘CalcClean-functie’ in hoofdstuk ‘Schoonmaken en onderhoud’). Leeg het waterreservoir en zet de stoomregelaar na gebruik op de stand ‘droog’. Als u turbostoom wilt gebruiken, moet u de turbostoomstand van de stoomregelaar ingedrukt houden. Let op: Stel de stoomregelaar niet op een stoomstand in als de ingestelde temperatuur lager is dan 2 of wanneer het strijkijzer nog bezig is met opwarmen (wanneer het temperatuurlampje brandt). [. . . ] Let op: Stel de stoomregelaar niet op een stoomstand in als de ingestelde temperatuur lager is dan 2 of wanneer het strijkijzer nog bezig is met opwarmen (wanneer het temperatuurlampje brandt). Verticale stoom -U kunt de stoomstootfunctie gebruiken terwijl u het strijkijzer verticaal houdt. Zo kunt u kreuken verwijderen uit hangende kleding, gordijnen enz (fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SC5992/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SC5992/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag