Gebruiksaanwijzing PHILIPS SC5991

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SC5991. Wij hopen dat dit PHILIPS SC5991 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SC5991 te teleladen.


PHILIPS SC5991 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2568 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SC5991

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Zelfgemaakte verse sapjes, soepen of voedzame smoothies, het kan allemaal. De mogelijkheden van dit apparaat zijn werkelijk eindeloos dankzij een vermogen van 600 W, meerdere snelheden en een opklikbare molen. Versgeperst sinaasappelsap · Citruspers Helder sap zonder zaadjes en pitten · Filter voor helder sap IJs direct moeiteloos vermalen · Ice crush-functie Robuuste prestaties · Stevige kan Perfect mixen en malen · Duurzame getande mesjes Blender SC5991/00 600 W 2 liter Kenmerken Citruspers Stevige kan Specificaties Accessoires · Citruspers · Filter · · · · Ontwerpspecificaties Kleur(en): Wit met gele en metallic accenten Materiaal mes: Roestvrij staal Materiaal blenderkan: SAN Materiaal behuizing: PP Algemene specificaties · Geïntegreerd opbergvak voor snoer · Snelheden: 5 en pulsstand Technische specificaties Sinaasappels en citroenen automatisch persen met deze opklikbare citruspers. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SC5991

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SC5991 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag