Gebruiksaanwijzing PHILIPS SC5990/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SC5990/10. Wij hopen dat dit PHILIPS SC5990/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SC5990/10 te teleladen.


PHILIPS SC5990/10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2568 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SC5990/10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Druk op + VOL - of / om de minuten in te stellen en druk vervolgens op CLOCK. Prima + VOL - ou / para seleccionar um formato da hora ( ou ) e, em seguida, prima CLOCK. [. . . ] Prima + VOL - ou / para seleccionar um formato da hora ( ou ) e, em seguida, prima CLOCK. Prima + VOL - ou / para definir os minutos e, em seguida, prima CLOCK. C Als de geselecteerde alarmbron niet beschikbaar is, schakelt dit product automatisch over naar de FM-modus. Druk op + VOL - of / om het uur in te stellen en druk vervolgens ter bevestiging op SLEEP/TIMER. Druk op + VOL - of / om de minuten in te stellen en druk vervolgens ter bevestiging op SLEEP/TIMER. NL Druk in de actieve modus op SLEEP/TIMER om een periode te kiezen (in minuten). Het apparaat schakelt automatisch over naar de stand-bymodus nadat de ingestelde periode is verstreken. € Druk herhaaldelijk op SLEEP/TIMER tot wordt weergegeven als u de sleeptimer wilt deactiveren. Houd deze knop ingedrukt om een track terug te spoelen of vooruit te spoelen. Ga naar het vorige of volgende album wanneer u meer dan één album hebt. [. . . ] € Druk herhaaldelijk op SLEEP/TIMER tot wordt weergegeven als u de sleeptimer wilt deactiveren. Houd deze knop ingedrukt om een track terug te spoelen of vooruit te spoelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SC5990/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SC5990/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag