Gebruiksaanwijzing PHILIPS SC5990

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SC5990. Wij hopen dat dit PHILIPS SC5990 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SC5990 te teleladen.


PHILIPS SC5990 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2568 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SC5990

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Philips Blender SC5990/50 Mengen is nu eenvoudig Getande mesjes Met deze in staalzilver uitgevoerde blender maakt u in een handomdraai verse hapjes en drankjes. De blender heeft twee snelheden en een pulsstand, zodat u gegarandeerd de beste resultaten krijgt voor alle ingrediënten. Perfect mixen en malen · Getande mesjes Gemakkelijk schoon te maken · Verwijderbaar mes Blender SC5990/50 Specificaties Algemene specificaties · Opbergvak voor snoer · Snelheden · · · · Vermogen: 400 W Capaciteit: 1500 ml Voltage: 220-240 V Frequentie: 50-60 Hz Ontwerpspecificaties Technische specificaties · Materiaal behuizing: PP · Materiaal kom: SAN · Materiaal mes: Roestvrij staal Accessoires · Fruitfilter · Molen · Blender voor vochtige ingrediënten · Publicatiedatum 2009-07-31 Versie: 2. 0 © 2009 Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SC5990

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SC5990 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag