Gebruiksaanwijzing PHILIPS SC5101 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SC5101. Wij hopen dat dit PHILIPS SC5101 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SC5101 te teleladen.


PHILIPS SC5101 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (294 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS SC5101 BROCHURE (289 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SC5101BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Breng het aftercare complex binnen één uur na de behandeling opnieuw aan en op de dagen tussen behandelingen om uw huid naar behoefte te hydrateren. Verzorgende ingrediënten Het laser aftercare complex verzorgt uw huid na een behandeling met het Philips RéAura-apparaat. Het bevat kamille voor een kalmerende werking en extracten van sint-janskruid en edelweiss, bekend om hun ontstekingsremmende eigenschappen. Hypoallergeen en non-comedogeen Testresultaten laten zien dat de formule hypoallergeen en non-comedogeen is, wat wil zeggen dat het uw poriën niet verstopt. Ontwikkeld in samenwerking met Fraxel® Het laser aftercare complex heeft een speciale formule voor gebruik na behandeling met het Philips RéAura-apparaat. De gel is ontwikkeld in samenwerking met de makers van Fraxel®lasertechnologie en is gebaseerd op hun expertise met laserbehandeling van de huid. Publicatiedatum 2011-11-04 Versie: 1. 0. 1 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SC5101

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SC5101 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag