Gebruiksaanwijzing PHILIPS SC5100 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SC5100. Wij hopen dat dit PHILIPS SC5100 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SC5100 te teleladen.


PHILIPS SC5100 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (281 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS SC5100 BROCHURE (276 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SC5100BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Deze gel zorgt voor een goed contact tussen het RéAuraapparaat en de huid. Zonder gebruik van de gel kan de huid ongelijkmatig worden behandeld en kan de behandeling minder comfortabel zijn. Soepel glijden De zijdezachte textuur van de gel zorgt ervoor dat het apparaat soepeler over uw huid glijdt. Ontwikkeld in samenwerking met Fraxel® De laser performance gel is speciaal geformuleerd voor gebruik met het Philips RéAura-apparaat. De gel is ontwikkeld in samenwerking met de makers van Fraxel®-lasertechnologie en is gebaseerd op hun expertise met laserbehandeling van de huid. Dermatologisch getest en ongeparfumeerd De formule is dermatologisch getest (n = 204) en bevat geen geurstoffen. Hypoallergeen en non-comedogeen Testresultaten laten zien dat de formule hypoallergeen en non-comedogeen is, wat wil zeggen dat het uw poriën niet verstopt. Publicatiedatum 2011-11-04 Versie: 1. 0. 1 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SC5100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SC5100 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag