Gebruiksaanwijzing PHILIPS SC1991 QUICK STARTING GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SC1991. Wij hopen dat dit PHILIPS SC1991 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SC1991 te teleladen.


PHILIPS SC1991 QUICK STARTING GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2554 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS SC1991 (2283 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SC1991QUICK STARTING GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] QUICK START GUIDE SC1992, SC1991 NEDERLANDS 4222_100_1139_2_QSG_A6_v1. indd 1 6/10/13 3:03 PM Algemene besch r ijv in g Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips!Als u volledig wilt profiteren van de ondersteuning die Philips biedt, kunt u uw product registreren op www. philips. com/lumea. Ontharing met behulp van licht is een van de meest effectieve methoden om ongewenst lichaamshaar langdurig te verwijderen. [. . . ] Ga voor informatie of ondersteuning naar www. philips. com/support. 1 Intensiteitslampjes (1-5) 2 Aan/uitknop 3 ’Klaar om te flitsen’-lampje 4 Ventilatieopeningen 5 Apparaataansluiting 6 Flitsknop 7  Opening voor elektronische contactpunten 8  Lichtvenster met geïntegreerd UV-filter Ook meegeleverd: reinigingsdoekje en etui 9 Lichaamsopzetstuk (geschikt voor alle lichaamsdelen onder de hals) 10  etalen lijst in het opzetstuk M 11 Geïntegreerd veiligheidssysteem 12 Elektronische contactpunten 13 Adapter 14 Kleine stekker 4222_100_1139_2_QSG_A6_v1. indd 2 6/10/13 3:03 PM Het appa r aat g e b ru i k e n Voer voor u de Philips Lumea Essential gebruikt een huidtest uit (zie gebruiksaanwijzing). Als u huidreacties ziet, kies dan voor verder gebruik de hoogste instelling die niet tot huidreacties heeft geleid. 5 Steek de stekker in het stopcontact en schakel het apparaat in. Kies vervolgens het lichtintensiteitsniveau dat bij uw huidtint past. Voor het kiezen van de geschikte instelling raadpleegt u gewoon de geschiktheidstabel op de achterzijde van deze snelstartgids. Pas de lichtintensiteitsinstelling aan door een of meerdere keren op de aan/uitknop te drukken tot de benodigde instelling is bereikt. 6 1 Vermijd zonnebaden wanneer u de Lumea regelmatig gebruikt. Wacht na het zonnebaden ten minste twee weken voor u de Lumea Essential gebruikt. 7 2 Voor u de Lumea gebruikt, moet u uw huid voorbereiden door het te behandelen gebied te scheren. Zodra het haar niet meer teruggroeit (gewoonlijk na vier of vijf behandelingen), hoeft u niet meer te scheren voor u het apparaat gebruikt. Als er zich vuil, haren of vezels op het venster bevinden, maak het dan voor gebruik schoon met de meegeleverde doek. Plaats de Lumea in een hoek van negentig graden op uw huid en zorg ervoor dat het apparaat volledig contact maakt met de huid. Wanneer er sprake is van volledig contact, wordt het ‘klaar voor gebruik’lampje groen. Til het apparaat van uw huid en plaats het op het volgende te behandelen gebied. Bij de Lumea Essential Plus kunt u de modus kiezen die u wilt gebruiken. [. . . ] De lichtpuls kan warm of heet aanvoelen op de huid, maar mag nooit pijnlijk zijn. Raadpleeg het gedeelte over contra-indicaties in de gebruiksaanwijzing; bepaalde medicijnen en aandoeningen kunnen tot ongunstige reacties leiden wanneer u het apparaat gebruikt. 4222. 100. 1139. 2 4222_100_1139_2_QSG_A6_v1. indd 4 6/10/13 3:03 PM [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SC1991

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SC1991 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag