Gebruiksaanwijzing PHILIPS SBA3011BLU/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SBA3011BLU/00. Wij hopen dat dit PHILIPS SBA3011BLU/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SBA3011BLU/00 te teleladen.


PHILIPS SBA3011BLU/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (859 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SBA3011BLU/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 4 NL Selecteer een pictogram op de selectiebalk om de bibliotheek in verschillende weergaven te bekijken. [. . . ] Druk hierop op het afspeelscherm om nummers over te slaan of houd ingedrukt om snel terug of vooruit te gaan. NL PL SV CZ Druk hierop om het afspelen te starten, onderbreken of hervatten Naciśnij, aby rozpocząć, wstrzymać lub wznowić odtwarzanie Tryck här om du vill starta, pausa eller återuppta uppspelningen Stisknutím tlačítka pozastavíte nebo obnovíte přehrávání NL Druk in het afspeelscherm op deze knop om video’s over te slaan; houd de knop ingedrukt om vooruit/achteruit te spoelen. Help Volumeherinnering Er verschijnt een pop-upscherm wanneer: 1 het volume een hoog niveau bereikt; 2 u gedurende 20 uur met een hoog volume hebt geluisterd. Selecteer [Ja] om het volume verder te verhogen of om te blijven luisteren met een hoog volumeniveau. [. . . ] Selecteer [Ja] om het volume verder te verhogen of om te blijven luisteren met een hoog volumeniveau. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SBA3011BLU/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SBA3011BLU/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag