Gebruiksaanwijzing PHILIPS SBA1610/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SBA1610/00. Wij hopen dat dit PHILIPS SBA1610/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SBA1610/00 te teleladen.


PHILIPS SBA1610/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (604 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SBA1610/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL BE Gebruik in koffiemachines met filterhouder • Zet de machine uit en laat het afkoelen. [. . . ] € Haal de filterhouder uit de oplossing en spoel het grondig af onder de kraan totdat het schoon is. € Plaats de filter weer terug in de filterhouder en zet de filterhouder weer terug in de machine. € Plaats een kopje onder de schenkinrichting en maak een kopje koffie zonder koffie toe te voegen. Gebruiksaanwijzing Geachte Klanten, Wij feliciteren u met het feit dat u ons ontvettingsmiddel voor koffiemachines heeft aangeschaft. € Verwijder hierna de Centrale Koffie-unit en spoel deze goed af onder de kraan. € Plaats de Centrale Koffie-unit weer terug en plaats een kopje onder de koffieschenkinrichting. € Druk twee maal op de toets voor gemalen koffie om de machine twee afgiftecycli te laten uitvoeren zonder gemalen koffie toe te voegen. € Voor de reiniging van het lekbakje leg er een reinigingstablet in en vul deze voor 2/3 met heet water. [. . . ] Gebruik in Espresso/koffieautomaten zonder vak voor gemalen koffie • Leg een tablet in een kopje en vul het met heet water. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SBA1610/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SBA1610/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag