Gebruiksaanwijzing PHILIPS SB7300/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SB7300/12. Wij hopen dat dit PHILIPS SB7300/12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SB7300/12 te teleladen.


PHILIPS SB7300/12 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (650 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS SB7300/12 (679 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SB7300/12

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Op het Bluetooth-apparaat schakelt u over naar Bluetooth en zoekt u naar SHOQBOX. [. . . ] Wanneer u de taal van uw keuze hoort, drukt u op MODE om uw keuze te bevestigen. Indien er drie minuten lang geen muziek wordt afgespeeld of verbinding wordt gemaakt, wordt de luidsprekerversterker uitgeschakeld om energie te besparen. wijzig het volume of hervat het afspelen om de versterker opnieuw in te schakelen. 15 minuten nadat de versterker wordt uitgeschakeld, wordt ook de luidspreker uitgeschakeld. [. . . ] Met de volumeregeling op de linkerluidspreker kunt u het volume van beide luidsprekers aanpassen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SB7300/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SB7300/12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag