Gebruiksaanwijzing PHILIPS SB7220/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SB7220/12. Wij hopen dat dit PHILIPS SB7220/12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SB7220/12 te teleladen.


PHILIPS SB7220/12 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1612 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS SB7220/12 (1641 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SB7220/12

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Druk op deze knop om in te schakelen, houd deze knop ingedrukt om uit te schakelen. [. . . ] € Bedieningshulpmiddel Druk twee keer om de Slimme sensor in of uit te schakelen. € Spraakfeedback\ Taalopties Druk één keer op deze knop wanneer de luidspreker is ingeschakeld om spraakfeedback over het batterijniveau te krijgen. Om een taal te selecteren, houdt u wanneer de luidspreker is uitgeschakeld de knop ingedrukt totdat u de taalopties te horen krijgt. Start het koppelproces zoals afgebeeld: veeg van links naar rechts op de linkerluidspreker en tegelijkertijd van rechts naar links op de rechterluidspreker. Wacht één minuut tot u de spraakfeedback "Left speaker" en "Right speaker" hoort. Met de volumeregeling op de linkerluidspreker kunt u het volume van beide luidsprekers aanpassen. [. . . ] 15 minuten nadat de versterker wordt uitgeschakeld, wordt ook de luidspreker uitgeschakeld. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SB7220/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SB7220/12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag