Gebruiksaanwijzing PHILIPS SB5200K/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SB5200K/10. Wij hopen dat dit PHILIPS SB5200K/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SB5200K/10 te teleladen.


PHILIPS SB5200K/10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3195 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS SB5200K/10 (3268 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SB5200K/10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Käyttöopas Mode d’emploi Felhasználói kézikönyv Manuale utente Gebruiksaanwijzing Instrukcja obsługi (lisävaruste) (vendu séparément) (külön vásárolható meg) (venduto separatamente) (afzonderlijk verkrijgbaar) (do nabycia osobno) NL Sluit de SB5200-luidspreker via Bluetooth aan op uw Bluetooth-apparaat, zoals een iPad, iPhone, Android-telefoon of laptop. [. . . ] Schakel Bluetooth uit op het Bluetoothapparaat om muziek af te spelen via de MP3 LINK-kabel. NL Om muziek af te spelen via meerdere luidsprekers gaat u als volgt te werk: 1. Sluit twee luidsprekers op elkaar aan met de audiokabel, één stekker op de OUT-aansluiting en de andere op de IN-aansluiting; 2. NL Bij een inkomende oproep wordt het afspelen van muziek onderbroken. Het afspelen van muziek wordt hervat bij het beëindigen van de oproep. Het vierde apparaat dat wordt gekoppeld, vervangt het eerste apparaat. [. . . ] 7 A voor voedingsadapter (uitschakelen) Energieverbruik (Netspanning) Bediening: 10 W Temperatuur en vochtigheid 0 °C - 45 °C, 5% - 90% vochtigheid voor alle klimaten (gebruik). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SB5200K/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SB5200K/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag