Gebruiksaanwijzing PHILIPS SB2700G/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SB2700G/12. Wij hopen dat dit PHILIPS SB2700G/12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SB2700G/12 te teleladen.


PHILIPS SB2700G/12 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2106 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SB2700G/12

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] NL Om de SB2700 met een ander Bluetooth-apparaat te verbinden, schakelt u Bluetooth uit op het huidige Bluetooth-apparaat. 123-456-7890 NL Nadat een verbinding tot stand is gebracht, kunt u muziek afspelen via het Bluetooth-apparaat. Het streamen van muziek kan worden onderbroken door obstakels tussen het apparaat en de SB2700, zoals een muur of apparaten in de nabijheid die van dezelfde frequentie gebruikmaken. AUDIO IN NL Om af te spelen via een MP3 LINK-kabel, houdt u de Bluetooth-knop ingedrukt totdat het lampje blauw knippert. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SB2700G/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SB2700G/12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag