Gebruiksaanwijzing PHILIPS SA5AZU04KF/12 QUICK STARTING GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SA5AZU04KF/12. Wij hopen dat dit PHILIPS SA5AZU04KF/12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SA5AZU04KF/12 te teleladen.


PHILIPS SA5AZU04KF/12 QUICK STARTING GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1291 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS SA5AZU04KF/12 (1599 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SA5AZU04KF/12QUICK STARTING GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] NL PL SV CZ Druk hierop om het afspelen te starten, onderbreken of hervatten Naciśnij, aby rozpocząć, wstrzymać lub wznowić odtwarzanie Tryck här om du vill starta, pausa eller återuppta uppspelningen Stisknutím tlačítka pozastavíte nebo obnovíte přehrávání NL Druk in het afspeelscherm op deze knop om video’s over te slaan; houd de knop ingedrukt om vooruit/achteruit te spoelen. NL Als u AZURE de eerste keer aansluit op een Bluetooth-apparaat, zoekt u het apparaat op AZURE. De volgende keer dat u Bluetooth inschakelt, maakt AZURE automatisch verbinding met het laatst verbonden apparaat. Help Volumeherinnering Er verschijnt een pop-upscherm wanneer: 1 het volume een hoog niveau bereikt; 2 u gedurende 20 uur met een hoog volume hebt geluisterd. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SA5AZU04KF/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SA5AZU04KF/12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag