Gebruiksaanwijzing PHILIPS SA4TP404KF/12 QUICK STARTING GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS SA4TP404KF/12. Wij hopen dat dit PHILIPS SA4TP404KF/12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS SA4TP404KF/12 te teleladen.


PHILIPS SA4TP404KF/12 QUICK STARTING GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3209 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS SA4TP404KF/12 (1861 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS SA4TP404KF/12QUICK STARTING GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] | Auf dem Wiedergabebildschirm die Fortschrittanzeige antippen, um die Wiedergabeposition auszuwählen. [. . . ] Raak de voortgangsbalk op het afspeelscherm aan voor het selecteren van een afspeel-positie. Raak dit aan om de zoomregelingsbalken weer te geven; sleep met de trackball om in en uit te zoomen en veeg om het beeld te verschuiven. Help Het apparaat reageert niet op het indrukken van toetsen | Urządzenie nie reaguje na naciskanie przycisków | Enheten slås inte på | Zařízení nereaguje na stisknutí kláves Pomoc Hjälp Nápověda Raak dit aan om een voorkeuzezender te selecteren. Volumeherinnering Er verschijnt een pop-upscherm wanneer: 1 het volume een hoog niveau bereikt; 2 u gedurende 20 uur met een hoog volume hebt geluisterd. [. . . ] Veeg naar links/rechts over de frequentiebalk om een frequentie te zoeken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SA4TP404KF/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS SA4TP404KF/12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag