Gebruiksaanwijzing PHILIPS S9H/12 QUICK STARTING GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS S9H/12. Wij hopen dat dit PHILIPS S9H/12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS S9H/12 te teleladen.


PHILIPS S9H/12 QUICK STARTING GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (607 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS S9H/12QUICK STARTING GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] 1 Selecteer [Menu] > > [Aanmelden…] > [Aanmelden] en druk vervolgens op [OK] om te bevestigen. Het basisstation kent automatisch een handsetnummer toe aan de handset. Opmerking • Als de pincode onjuist is of binnen een bepaalde tijd geen basisstation wordt gevonden, wordt op de handset een bericht weergegeven. Deze kan niet worden gewijzigd. Gebruiksaanwijzing www. philips. com/support Lees voor meer informatie de S9/S9A‑gebruikershandleiding op internet. Online Registreer u op www. philips. com/support om de gratis Philips Phone Manager-software voor uw computer en de nieuwste telefoonsoftware voor uw telefoon te ontvangen. 0168 Het geheel of gedeeltelijk kopiëren van deze handleiding zonder schriftelijke toestemming van de copyrighthouder is verboden. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS S9H/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS S9H/12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag