Gebruiksaanwijzing PHILIPS RQ11 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS RQ11. Wij hopen dat dit PHILIPS RQ11 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS RQ11 te teleladen.


PHILIPS RQ11 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1381 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS RQ11 BROCHURE (1376 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS RQ11BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Houd uw scheerapparaat in topconditie en vervang de scheerhoofden om de 2 jaar. Volgt de unieke contouren van uw gezicht · GyroFlex 2D-systeem volgt alle contouren Scheerapparaat met een sensationeel glad resultaat · SensoTouch-scheerapparaten met gepatenteerde Super Lift&Cut-beweging Een elektrisch scheerapparaat dat uw huid verzorgt · Aquatec-afdichting voor comfortabel en verfrissend nat scheren · Soepele, wrijvingsarme SkinGlide voorkomt irritaties Eenvoudig vervangbaar · Eenvoudig af- en opklikken Scheerunit RQ11/50 SensoTouch 2D Kenmerken GyroFlex 2D Aquatec · Specificaties Scheerhoofden · Geschikt voor producttypen: RQ1150, RQ1160, RQ1170, RQ1180 · Scheerunits per verpakking: 1 Het GyroFlex 2D contourvolgend systeem past zich automatisch aan de contouren van uw gezicht aan en minimaliseert druk en irritatie voor een gladde scheerbeurt. Dankzij de Aquatec-afdichting voor nat en droog scheren hebt u de keuze tussen comfortabel droog scheren of verfrissend nat scheren met scheerschuim of gel voor extra huidcomfort. Gepatenteerde Super Lift&Cutbeweging SkinGlide Het systeem met dubbele mesjes van het elektrische scheerapparaat tilt de haren op en scheert ze op een comfortabele manier net onder de huid af. Het resultaat: een supergladde huid. Het wrijvingsarme SkinGlide-scheeroppervlak glijdt soepel over uw huid en zorgt voor een moeiteloos glad resultaat. Eenvoudig af- en opklikken Met ons af- en opkliksysteem vervangt u uw scheerunit eenvoudig. Publicatiedatum 2011-09-27 Versie: 4. 0. 1 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS RQ11

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS RQ11 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag