Gebruiksaanwijzing PHILIPS QT4015/16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS QT4015/16. Wij hopen dat dit PHILIPS QT4015/16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS QT4015/16 te teleladen.


PHILIPS QT4015/16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4965 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS QT4015/16 (6058 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS QT4015/16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] €1) 1 Trimkam 2 Knipelement 3 Precision Zoom Lock`-instelring 4 Aan/uitknop met accu-indicator 5 Aansluiting voor apparaatstekkertje 6 Opbergetui 7 Borstel 8 Apparaatstekkertje 9 Adapter Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze zo nodig later te kunnen raadplegen. Knip de adapter niet af om deze te vervangen door een andere stekker, aangezien dit een gevaarlijke situatie oplevert. [. . . ] Beweeg het apparaat niet te snel, en maak rustige, vloeiende bewegingen. 62 Nederlands Trimmen met kam 1 Draai de Precision Zoom Lock™-instelring naar de gewenste stand. Zie de onderstaande tabel voor een overzicht van de standen en de bijbehorende haarlengten. 10 Resulterende haarlengte 5, 5 mm 6 mm 6, 5 mm 7 mm 7, 5 mm 8 mm 8, 5 mm 9 mm 9, 5 mm 10 mm Opmerking:Wanneer u voor de eerste keer trimt, begin dan te trimmen op de hoogste stand (10) om vertrouwd te raken met het apparaat. 3 Trimmen gaat het beste als u de trimmer tegen de haargroeirichting in beweegt. 4 Als zich veel haar heeft opgehoopt in de baardtrimkam, verwijder de kam dan en blaas en/of schud de haren eruit. Nederlands Trimmen op de unieke ‘stoppelbaard’-stand 1 Voor een stoppelbaard trimt u uw baard met de baardtrimkam ingesteld op stand 1. 63 Trimmen zonder kam Gebruik de trimmer zonder baardtrimkam wanneer u volle baarden en losse haren wilt trimmen. Pas op wanneer u trimt zonder kam: het knipelement knipt iedere haar die het aanraakt. 3 Maak beheerste bewegingen, waarbij u het baardhaar voorzichtig aanraakt met de trimmer. Gebruik met snoer Wanneer de accu bijna leeg is, kunt u het apparaat ook op netspanning gebruiken: 1 Schakel het apparaat uit, steek de adapter in het stopcontact en wacht enkele seconden voordat u het apparaat inschakelt. Schoonmaken Gebruik nooit schuursponzen, schurende schoonmaakmiddelen of agressieve vloeistoffen zoals alcohol, benzine of aceton om het apparaat schoon te maken. 1 Zorg ervoor dat het apparaat uitgeschakeld is en niet op netspanning aangesloten is. Dompel het apparaat nooit in water en spoel het ook niet af onder de kraan. [. . . ] 2 Steek een schroevendraaier in de haarkamer om het deel van de behuizing los te maken. 3 Knip de draden dicht bij de accu’s door met een huishoudschaar. Sluit het apparaat niet meer aan op netspanning nadat u het hebt geopend. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS QT4015/16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS QT4015/16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag